Bij VARTEC hebben we de meest uitgebreide oplossingen voor grootschalige zonne-installaties op de markt.

Elk project start met een gedetailleerde analyse van de individuele situatie voordat we een aanbod doen dat perfect bij uw wensen past.

32

zonneparken

250

totale output

15

jaren ervaring

Opgericht in 2013

VARTEC is in 2013 opgericht en heeft sindsdien nieuwe normen in zonne-energie ontwikkeld. VARTEC heeft in Europa de ontwerpen, bouw, exploitatie en het onderhoud van meer dan 32 zonneparken overzien. Bij elkaar leveren deze projecten een output van meer dan 250 megawatt aan hernieuwbare energie.

Focus op de Nederlandse markt

De Nederlandse VARTEC BV is opgericht toen de Nederlandse regering haar doelstellingen met betrekking tot zonne-installaties heeft gesteld. De regering wil vorderingen maken in het behalen van de hernieuwbare energie doelstellingen van 2020. VARTEC biedt hierbij expertise met wereldwijde ervaring en heeft inmiddels goede relaties opgebouwd met Nederlandse gemeenten, netbeheerders (o.a. Enexis, Enduris, TenneT, DELTA en Liander) en consultants.

Ons Team

Het team van VARTEC bestaat uit 5 interne specialisten met meer dan 15 jaar ervaring in de hernieuwbare energiesector. Daarnaast werkt VARTEC samen met ongeveer 25 externe industrie-experts die een totaalbenadering bieden van ontwikkeling, ontwerp en bouw tot operationele en onderhoudswerkzaamheden.

https://vartec.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_sun.svg
Bekijk een aantal van onze succesvolle projecten

Vlaamseweg, Goes, NL

2,5MWp zonnepark in Goes

Caerphilly, VK

Caerphilly, VK

1500kWp grondinstallatie met 500kW Windturbine

Devon, VK

Devon, VK

5MWp grondinstallatie, opgeleverd in 2014